Karla mücadele çalışmaları
 Hadim Belediyesi karla mücadele ekipleri, Hadim merkez ve mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, mahalle aralarında karla mücadele ve tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
Vatandaşların mağdur olmaması için yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayan Hadimioğlu, şöyle devam etti: “Ekiplerimiz kar yağışının başladığı saatlerden itibaren çalışmalara başladı. İlçe merkezinde ve 32 mahallede bütün yollar şu anda açık durumdadır. Ekiplerimiz gayretli, özverili ve aralıksız şekilde çalışmalarına devam ediyor. İnşallah vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek ve onların günlük yaşantısına aksaklıklar vermemek için çalışmalarımız her saat sürecektir. Ancak ilçemizde yaşanan don ve buzlanmaya karşı sürücülerimizin de dikkatli olmalarını, zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamalarını, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını önemli tavsiye ediyorum” dedi. Hadimioğlu greyder sürücüleri ile sohbet ederek yol durumu hakkında bilgi aldı.