Hadim Modern Hastaneye Kavuşuyor

HADİM MODERN HASTANEYE KAVUŞUYOR

Hadim ve bölgesine daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için yeniden projelendirilen Hadim Devlet Hastanesi ek bina inşaatında sona geliniyor.

YÜZDE 87'LİK KISIM TAMAMLANDI
Daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için yola çıktıklarını söyleyen Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, "Hadimli vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için başlatılan inşaat sürecinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesini sağladık. Artık vatandaşlarımız daha modern hastahanede hizmet alabilecekler. Hastane içerisinde vatandaşlarımız için herşey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Her birime kolay erişim sağlanacak. Hastane personeli güler yüzlü bir şekilde hizmetlerine devam edecek. Şu anda hastane ek bina inşaatının yüzde 87'lik kısmı tamamlanmış durumda." ifadelerini kullandı.

KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETTE
Maliyeti 6 Milyon 365 bin TL’yi bulan 15 yataklı ek bina inşaatını ilçeye kazandırdıklarını söyleyen Başkan Ahmet Hadimioğlu, "Bölgemize hizmet edecek olan hastanemizin güçlendirme ve yapım işi hızla devam ediyor. Ek binanın kaba inşaatı tamamlandı. İçerisinde bir takım kapı, pencere, havalandırma, fayans, boya, enerji ve sıhhi tesisat döşeme çalışmaları var. Bunların da Aralık ayı içinde tamamlanmasını bekliyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçemiz modern görünümlü bir hastaneye kavuşacak. Hastanemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ve her aşamasında yakından ilgilenen AK Parti Konya Milletvekilimiz sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Dr. Mustafa Baloğlu’na teşekkür ederim.” dedi.