Yollarımız asfaltlanıyor
 Hadim’in Gaziler ile Kalınağıl mahallesi arasında yol bakım ve asfaltlama çalışmaları başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hadim’in Gaziler ile Kalınağıl mahallerini birbirine bağlayan yolda bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ilçede asfalt olmayan bağlantı yolu kalmayacağını işaret ederek, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Akyürek 2016 yılını şehir merkezi ve ilçeler için asfalt yılı ilan etti. Bu kapsamda ilçemizde prestij cadde düzenlemeleri için 3 ana caddede asfalt, andezit kaplama kaldırım ve refüj çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tamamladık, şimdi de Gaziler ile Kalınağıl mahallelerini birbirine bağlayan 12 Km’lik yolda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Çalışmalarla yakından ilgilenen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Akyürek ve Fen İşleri Daire Başkanımız sayın Hacı Selim Büyükkarakurt’a teşekkür eder, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”