Sarnıç'a çok amaçlı salon ve misafirhane
 Sarnıç mahallemize çok amaçlı toplantı salonu ve misafirhane yapıyoruz.

Sarnıç mahallesinde atıl vaziyette bulunan bina yenilenerek misafirhane ve çok amaçlı toplantı salonuna dönüştürülüyor.

Okul olarak kullanılan bina öğrencilerin taşımalı sisteme geçmesiyle birlikte atıl durumdaydı. Hadim Belediyesi tarafından kullanım hakkı alınarak restore edilmeye başlandı.
Kullanılmayan 3 adet bina çok amaçlı toplantı, düğün salonu, misafirhane ve umumi tuvalet olarak mahallenin hizmetine sunulacak.

Kapı ve pencereleri pvc ile yenilenen binalarda iç dış sıva ve boya işleri yapılarak sıhhi tesisatın döşenmesine devam ediliyor.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu yaptığı açıklamada binanın atıl vaziyetten kurtarılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Hadimioğlu, “Birçok mahallemizde öğrencilerin taşımalı sisteme geçmesinden sonra okul binaları atıl vaziyette duruyordu. Bu binaların kullanım hakkını alarak ihtiyaca uygun şekilde gerekli onarım ve yenileme çalışmalarına başladık. Bunlardan bir tanesi Sarnıç mahallemizdeki okul binasıydı. Harabeye dönen binaları vatandaşların hizmetine sunmak için kullanım hakkını aldık. Binaların sıva, boya, sıhhi tesisat, kapı pencere yenilemesi, çevre düzenlemesi gibi işlerini yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından çok amaçlı toplantı ve düğün salonu ile misafirhaneyi yakın zamanda Sarnıç mahallemizin hizmetine sunacağız. Binanın tadilatında destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz sayın Faruk Özçelik'e teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.