Şehitlerimiz İçin Mevlid Okutuldu

Mardin'in Midyat ilçesinde şehit olan Abdullah Ümit Sercan ve Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan özel harekat polis memuru Coşkun Nazilli için Hadim Kaymakamı Ömer Büyükergene tarafından mevlid-i şerif okutuldu.

Hadim Dedemli Mahallesi Büyük Cami'de okutulan mevlidin ardından Dedemli Şehit Coşkun Nazilli İlkokulu bahçesinde vatandaşlara yemek ikram edildi.

Şehit babası Durmuş Nazilli, şehidin ruhuna yakışır bir organizasyon olduğunu söyledi.

Belde halkının gerçekten çok büyük ilgi gösterdiğini belirten Nazilli, "Allah kaymakamımızdan razı olsun. Beni arayıp böyle bir düşüncesi olduğunu söyledi. Çok mutlu oldum." dedi.

Şehit babası Durmuş Ali Sercan da emeği geçenlere teşekkür etti. Sercan “Burada çok duygusal anlar yaşadık. İnşallah yaptığımız bu dualar yerini bulmuştur.” diye konuştu.

Yemeğe, Hadim Kaymakamı Ömer Büyükergene, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Hadim Garnizon Komutanı Ahmet Özcan Kaya, İlçe Emniyet Amiri Şerif Engin, kamu kurum ve kuruluş birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.