Hadim'i Sevindiren Bir Atama Daha

HEMŞEHRİMİZ AHMET TAŞKIN MKEK GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Taşkın getirildi.

TÜBİTAK’ta önemli görevlerde bulunan Ahmet Taşkın’ın ülkemizin savunma alanında en önemli kurumlarından birisi olan MKEK’e getirilmesi memleketi Hadim’de sevinçle karşılandı.
Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı açıklamada, Ahmet Taşkın’ı tebrik etti.

Hadimioğlu, “Hemşehrimiz sayın Ahmet Taşkın’ın ülkemiz açısından önemli bir göreve getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duydum. Hadimlilerin önemli görevlere gelmeleri bu kentin insanı olarak bizleri sevindirmektedir. Dün Hadim’in Hocalar mahallesinden sayın Ümit Yalçın’ın Dışişleri Müsteşarı olmasından dolayı sevinç yaşadık. Bugün de Hadim Taşpınar mahallemizden sayın Ahmet Taşkın’ın MKEK gibi önemli bir kurumun başına gelmesiyle sevincimiz katlandı. Taşkın’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıları ile ilçemiz için gurur kaynağı olacağından şüphem yoktur. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, vatanımız, milletimiz ve Hadimimiz için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Hadim’in Taşpınar Mahallesi doğumlu olan Ahmet Taşkın en son Kurban Bayramında memleketi Hadim’e gelmişti.