Şehitlerimizin Adı Hadim'de Yaşatılacak

ŞEHİTLERİMİZİN ADI MEMLEKETİNDE YAŞATILACAK

27 Mart 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit düşen Coşkun Nazilli ve 08 Ağustos 2015 tarihinde Mardin’in Midyat ilçesinde haince pusuya düşürülerek şehit edilen Abdullah Ümit Sercan’ın isimleri memleketi Hadim Dedemli Mahallesindeki okullarda yaşatılacak.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu yaptığı açıklamada, şehitlerimizin isminin memleketinde de yaşatılması için Dedemli’deki okulların adının değiştirilmesini teklif ettiklerini söyledi.

Hadimioğlu, “Şehitlerimizin memleketindeki okulların adının şehitlerimizin adıyla değiştirilmesi için verilen teklif valilik tarafından onaylandı. Buna göre Dedemli İlkokulu’nun adı Şehit Polis Coşkun Nazilli İlkokulu ve Dedemli Ortaokulu’nun adı da Şehit Abdullah Ümit Sercan Ortaokulu olarak değiştirildi. Bu vesile ile Şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” Dedi.