PTT Tarafından Hadim Belediyesi'ne Özel Pul

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, PTT tarafından belediye logolarının üzerinde bulunduğu pul bastırıldığını bildirdi.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı açıklamada, PTT’nin kişisel ve kurumsal pul kampanyası kapsamında üzerinde belediye logosunun bulunduğu pulun basıldığını belirtti.

Pulların ilçenin tanıtımına katkı sağlayacağını ifade eden Hadimioğlu, şunları kaydetti: “Dünyada az sayıda ülkede uygulaması bulunan “Kişisel Pul” hizmeti ile belediyemizin logosu pul haline getirildi. PTT bu kampanya ile müşterilerine yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Dolayısıyla Türk pulculuğuna da yeni bir boyut kazandırmış oldu. Tüm PTT personelini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum”. dedi.