15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 1. Yıldönümü

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıl dönümünde Hadim yine tek yürek olarak meydanlardaydı. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Hz. Hadimi camiisinde okutulan mevlid-i şerifin ardından hükümet meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Meydanda toplanan halka İlçe kaymakamı sn. Neslihan Kısa ve Belediye Başkanımız sn. Ahmet Hadimioğlu konuşma yaparak günün anlam ve önemini ifade ettiler. Başkan Hadimioğlu, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşu yarışmasında dereceye giren yarışmacılara hediyelerini takdim etti. Tüm şehitlerimiz için okunan duaların ardından Hadim Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Milletin Destanı isimli video izletildi. 15 Temmuz nöbeti ve etkinlikler sabaha kadar devam etti.
15 Temmuzu unutma unutturma!