Sorgun ve Akyürek Hadim'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Buluşmaları kapsamında Hadim’de binlerce vatandaşla buluştu.

İlçe girişlerinde büyük coşkuyla karşılanan Sorgun ve Akyürek, ilçelerdeki yatırımları inceleyerek yeni yatırımların müjdesini verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyük Türkiye yürüyüşünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam edeceğini belirtirken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “Gelin hep birlikte ülkemiz için son derece önemli olan bu seçimde ülkemizin lehine karar verelim” dedi.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'da yaptığı konuşmada " ‘’Kamil insan odur ki koya her yerde bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser’’ diyen Hz. Hadimi’nin kamil insan sözüne nail olan, çok değerli hemşehrimiz Genel Başkan Yardıımcımız Ahmet SORGUN; Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK, Büyükşehir Genel Sekreterimiz, Koski Genel Müdürümüz, Daire Başkanlarımız, AK Parti İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve Torosların yiğit evlatları. Büyükşehir Belediyemiz tarafından tertip edilen İlçe Buluşmaları toplantısına hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Bu vesileyle bu toplantıyı düzenleyen Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Hz. Hadimi’nin “Bugünün daima dünden önde olsun” düsturunu her zaman ön planda tutan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Hükümetimiz, partimiz, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyesi olarak Hadim’e bölgesel yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz. İlçe genelinde devlet, büyükşehir ve ilçe belediyesi yatırımları belki 80 yıldır yapılan tüm yatırımların 100 misline ulaşmış durumda ve hızlanarak devam etmektedir. Dün hayalini bile kuramadığımız bir çok yatırım ya devam ediyor,ya bitme aşamasında yada programa alınmış durumda. Bu hizmetlerde emeği geçen başta Reisimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’a, hükümetimize, önceki dönem başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’na AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ahmet SORGUN’a Kalkınma Bakanımız Lütfi ELVAN’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK’e ve KOSKİ Genel Müdürümüz Ercan USLU’ya özellikle teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Değerli Hemşehrilerim. Bizler; 3 Kasım 2002’den bu yana hergün seçim varmış gibi, hergün yeni bir referanduma gidiyormuşçasına çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonrada bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğindeki AK Parti; sıradan bir siyasi oluşum değil, doğal bir refleks sonucu halkın başkaldırısı, Şanlı tarih bilincinin uyanışı, milletin haklı yürüyüşüdür. Liderin hedefleri ve parti misyonu bakımından sadece Türk halkı için değil İslam coğrafyasının umudu durumunda olduğundan dolayı bu hareket kutlu yürüyüş vazifesinin vücut bulmuş halidir. Kuruluşu, oluşumu ve misyonu bu denli önemli olan bu partinin yöneticileri, destekçileri, teşkilat mensupları kutsal bir davanın hizmetkarı olduğunu da asla unutmamalıdır. Önümüzdeki 16 Nisan önemli bir gün. Bu; ne bir seçim, ne bir referandum, ne bir oylama. Tarihin ışığında baktığımız zaman haçlıya başkaldırı, cihan devletinin uyanışı demektir. Bize düşen görev 16 Nisan’da Avrupayı Amerikayı Siyonizmi ve diğer tüm şer güçleri göz önünde bulundurarak, “EVET”leri sandığa doldurmak, desteğimizi, duruşumuzu net bir şekilde göstermektir. Hadim olarak 16 Nisan’da tercihimiz Güçlü Büyük Türkiye için EVET ‘tir. Sizlerin çok fazla vaktini almak istemiyorum sözü asıl sahiplerine bırakacağım. Bu vesileyle teşrifleriniz için teşekkür eder, hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. " şeklinde konuştu.

HADİM’E ŞEHİR KONAĞI

Hadim’de 33 milyon yatırım yaptıklarını, 20 milyon liralık yeni yatırım paketi ile mahalle yollarını ve eksiklerini tamamlayacaklarını dile getiren Başkan Akyürek, bir ay içinde ihaleye çıkarak özel tasarım bir şehir konağını Hadim’e kazandıracaklarını dile getirdi.