Yeni İmam Hatip Okulu için Çalışmalara başlandı

Hadim ilçesine yeni imam hatip ortaokulu binası için çalışmalara başlandı.

Hadim ilçesi Armağanlar mahallesine yapılacak olan 8 derslikli yeni İmam Hatip Ortaokulu binası için çalışmalara başlandı. İmam Hatip Ortaokulu binasının yapılacağı yerde Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekin Şavli ve İlçe Müftüsü Ahmet Demirel incelemelerde bulundu.

Hadim ve bölgesinin eğitim alanında önemli bir eksikliğinin giderileceğini belirten Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, “İlçemizde eğitim altyapısını ve fiziki koşulları daha da sağlıklı bir konuma getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde bir İmam Hatip Ortaokulu ihtiyacı vardı. Gerekli çalışmaları tamamlayarak okulun yapımına başlandı. İlçede eğitim kurumlarımızın sayısının artmasını ilçedeki eğitim kalitesinin artması anlamında önemsiyor ve belediyemiz imkanları dahilinde de gerek mevcut okulların ihtiyaçlarının karşılanması anlamında ve gerekse yapılacak yeni eğitim kurumlarına destek sağlamaya çalışıyoruz. 800 metrekare alanda yapılacak olan 2 katlı 8 derslikli İmam Hatip Ortaokulu'nun da bu kapsamda ilçemize katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu nedenle inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanması için belediyemiz her türlü desteği vermektedir. Okulumuz, şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.