Ziya Altunyaldız Hadim'de

İçanadolu’yu Akdeniz’e bağlayacak ve aradaki yolculuk süresini kısaltacak olan Eğiste Viyadüğü’nde çalışmalar bahar ile birlikte başlayacak. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, bölgede incelemelerde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Eğiste Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ile AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Altunyaldız, Konya-Taşkent-Alanya yolu güzergahında yapılan ve İçanadolu'yu Alanya'ya bağlayacak Eğiste Viyadüğü’nde çalışmaların takipçisi olacaklarını kaydetti.

NİSAN’DA BAŞLIYOR
165 metre yüksekliğinde, bin 380 metre uzunluğunda olan Eğiste Viyadüğü’nün yapım ihalesi geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın açıklamasına göre 220 milyon TL tutarındaki Viyadüğün Nisan ayında yapımına başlanıyor.